Storms - een passie voor exclusieve bouwmaterialen.

40 jaar geleden begon Rik Storms met de restauratie van bijzondere gebouwen: het Leuvense Begijnhof, de Busleydengang aan de Vismarkt, particuliere woningen, kastelen en boerderijen.

Door de jaren heen ging Rik Storms zich ook bezighouden met de verkoop van oude en antieke bouwmaterialen die hij met veel zorg en kennis voor het vak restaureerde.

Rik Storms ontmoette in de loop der jaren de befaamde architect Raymond Rombouts met wie er een nauwe samenwerking ontstond en waardoor zijn visie op architectuur enorm verrijkt werd.  Het liet hem toe het gebruik van historische bouwmaterialen in een unieke context te plaatsen.

Zijn kennis en liefde voor het vak werd overgedragen op zijn zoon Karl.  Op 15 jarige leeftijd zet Karl zijn eerste stappen in de wereld van authentieke bouwmaterialen, en in 2008 neemt Karl de zaak over van zijn vader Rik.

Karl heeft dezelfde passie en gedrevenheid als Rik en maakt van de firma Storms een internationale speler op de markt.  De voorbije jaren werden er met succes mooie projecten gerealiseerd in o.a. Londen, Amerika, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. 

Om garant te kunnen blijven staan voor kwaliteit en authenticiteit werden er de voorbije jaren investeringen gedaan op vlak van modernisering en automatisering die ertoe bijdragen dat 'Storms' de toekomst voor zich heeft.

Gelieve uw scherm te draaien.